Badea: Erau oameni care mă îndemnau să renunţ

Cântăreţul de muzică populară Emil Badea a povestit într-o emisiune la TV Sud cât de greu a fost începutul carierei sale. „La început erau oameni care mă îndemnau să renunţ, să mă apuc de altceva. Am muncit zile şi nopţi la rând, am studiat şi astăzi culeg roadele”, a spus cântăreţul gorjean.

Artistul îşi aminteşte de primii ani ai carierei sale, în care a trebuit să se descurce singur, pentru că familia nu îl putea ajuta prea mult. „A fost foarte greu. Părinţii mei au fost nişte oameni simpli, noi nu am avut posibilităţi materiale foarte mari. Am avut neşansa ca tatăl meu să se îmbolnăvească atunci când eu aveam 14-15 ani şi aveam cea mai mare nevoie de el. A trebuit şi eu, şi fraţii mei să ne luăm viaţa în piept, dar sunt mândru că astăzi suntem toţi bine şi el este printre noi”, a spus Emil Badea la TV Sud.

Badea spune că le este recunoscător celor care i-au întins o mână de ajutor atunci când avea nevoie. „De-a lungul carierei mele am întâlnit fel şi fel de oameni care la anumite momente mi-au întins o mână de ajutor. De la unii nu mă aşteptam. A fost greu, este greu să răzbaţi în acest domeniu, este foarte multă concurenţă, multă exigenţă, trebuie să fii original, să nu copiezi pe nimeni, să îţi formezi un stil”, a declarat Badea.

Astăzi, melodiile artistului gorjean sunt cântate la evenimente şi de colegii lui de breaslă. „Este o bucurie pentru mine şi le mulţumesc tuturor celor care îmi cântă melodiile la evenimente. Mă simt mândru şi asta este satisfacţia muncii mele”, a spus Emil Badea, care a pierdut numărul melodiilor înregistrate. „Sunt zeci, sute”, a spus artistul.

Vizualizări: 2,784

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: