Reguli noi la Vocea României

Vocea României introduce butonul de block în sezonul 8. România este a doua ţară, după Statele Unite ale Americii, care aduce acest mecanism în format. Noutatea introducerii butonului de block va duce competiţia la un nou nivel, iar suspansul şi tensiunea vor creşte simţitor.

Pe lângă marele buton roşu, fiecare scaun are în acest sezon alte trei butoane galbene extrem de importante, cu numele celorlalţi trei antrenori. Acestea permit fiecăruia dintre ei să-l blocheze pe unul dintre ceilalţi trei şi astfel să nu poată lupta pentru un concurent. Tudor, Irina, Andra şi Smiley au posibilitatea să folosească o singură dată butonul de block în etapa audiţiilor pe nevăzute. Antrenorul blocat nu va şti asta până nu va apăsa butonul roşu. Acesta se va întoarce şi abia atunci va vedea că unul dintre colegii lui a decis să-l blocheze şi că nu poate lupta pentru vocea care l-a cucerit.

„Suntem foarte entuziasmaţi de introducerea acestui nou element în formatul Vocea României. E ceva ce nu a mai văzut nimeni până acum, nici măcar antrenorii, ceva care va schimba radical jocul. Sezonul 8 este unul plin de surprize, iar Tudor, Irina, Andra şi Smiley au acum o nouă armă prin care pot aduce în echipele lor concurenţii pe care şi-i doresc. Va aştept din toamnă la Vocea României, să simţiţi energia unui sezon cu totul special”, a spus Pavel Bartoş.

Din toamnă, sezonul 8 Vocea României le aduce telespectatorilor mai mult dinamism şi o competiţie extraordinară. (A.A.)

Vizualizări: 1,365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: