Primul concurs de fotografii din agricultură. Premii!

Fotografii amatori și profesioniști din România se întrec în următoarea perioadă într-un concurs inedit, cu o tematică inspirată din frumusețea ascunsă a agriculturii. Concursul se va desfășura în perioada 1 iulie – 15 octombrie 2019, iar competiția propune premii totale în valoare de 3.500 de euro.

„Câmpuri vizuale”, competiția aflată la prima ediție, are ca temă principală și obligatorie Agricultura, reflectată în orice modalitate creativă. Astfel, fotografiile vor trebui să reflecte peisaje, instantanee, portret etc. legat de agricultura din România, cu personajele aferente sau fără, în imagini alb-negru sau color, fără restricții creative.

Concurenții trebuie să fie în măsură să furnizeze o versiune cu mărime completă a fiecărei fotografii încărcate pe care organizatorul o poate solicita participantului pentru a fi publicată în expoziţii sau în materialele tipărite. Pentru a putea fi acceptate, fotografiile trebuie să aibă dimensiuni de cel puţin 1.920 x 1.080 pixeli și o mărime maximă a fișierului de 22 Megabyte (MB). Fișierele pot avea numai formatul JPEG, cu EXIF vizibil și nealterat.

Juriul profesionist va acorda marele premiu, în valoare de 2.000 de euro, în timp ce premiul de popularitate va fi decis prin vot pe site-ul dedicat proiectului. Regulamentul și condițiile de participare sunt disponibile la adresa https://campurivizuale.ro/inscrie-te/

Vizualizări: 585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: