Primul hipermarket Carrefour din Târgu Jiu

Carrefour România anunţă deschiderea mâine, 16 octombrie, a primului hipermarket Carrefour din orașul Târgu Jiu și a celui de-al 27-lea din țară, în cadrul celui mai nou centru comercial dezvoltat de NEPI, Shopping City Târgu Jiu.

Ne bucurăm să deschidem primul hipermarket din Târgu Jiu. Așa cum i-am obișnuit deja pe români, venim cu cele mai mici prețuri, un magazin modern și evenimente pentru întreaga familie, pentru o experiență de cumpărături cât mai plăcută” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General al Carrefour România.

Date cheie despre hipermarketul Carrefour Târgu Jiu:

·        adresă: Strada Termocentralei nr. 10, Târgu Jiu, județul Gorj

·        gama de articole: aproximativ 50.000

·        locuri de muncă noi: 230

·        laboratoare de fabricaţie proprii: brutărie, patiserie, cofetărie, gastronomie şi pizza, rotiserie

·        orar magazin luni-duminică: 7:30-22:00

·        suprafață de vânzare 7.500 m²

·        locuri de parcare: 1000

Carrefour Târgu Jiu beneficiază de aparatură ce reduce consumul de energie electrică și a emisiilor de dioxid de carbon:

·        iluminarea prin LED-uri reduce consumul de energie electrică cu 35%.

·        sistemele de refrigerare reduc emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 tone pe an.

·        căldura generată de sistemul de refrigerare este redirecționată către spațiile de depozitare anexe magazinelor, eliminând nevoia folosirii unor alte surse de energie.

·        zonele de depozitare marfă sunt echipate cu sisteme inteligente de iluminare care favorizează, pe timpul zilei, lumina naturală în detrimentul celei artificiale.

Promoții și zeci de surprize la Carrefour:

  • Super tombola specială de deschidere, din perioada 16-31 octombrie, unde premiul cel mare este o mașină Volksvagen UP.
  • Cuponiada 30 lei din 30 în 30 minute, din perioada 16- 22 octombrie, prin care, la fiecare 30 de minute, pe linia caselor un client va fi ales prin tragere la sorți pentru a primi un cupon de cumpărături de 30 lei.
  • Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

    În România, Grupul Carrefour deține 163 de magazine dintre care 27 hipermarketuri 'Carrefour', 82 supermarketuri 'Market', 46 magazine de proximitate 'Express', 7 magazine de proximitate 'Contact' și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro

    Vizualizări: 166

    Trimite pe WhatsApp

    Alte articole din :

    Citește și: