Primul liberal din echipa lui Romanescu trece la PSD. Urmează Romanescu?

Adrian Dăianu, directorul Edilitara Târgu Jiu, este membru PSD Gorj, acesta semnând adeziunea la social-democrați după ce biroul politic al PNL Târgu Jiu din care făcea parte a fost dizolvat.

Marcel Romanescu, fostul peședinte al PNL Târgu Jiu, a declarat că va anunța ”viitorul proiect politic”, iar semnalul este dat de Dăianu, o persoană extrem de apropiată de Romanescu. Viitorul proiect politic al lui Romanescu este, așadar, PSD. 

„Vreau să-i urez bun venit lui Adrian Dăianu în echipa PSD Târgu Jiu! Sunt încrezător că Adrian Dăianu, un om integru și de mare valoare profesională, se va integra rapid în echipa noastră și sunt convins că-și va aduce o contribuție importantă la realizarea obiectivelor noastre. Împreună vom lucra pentru a promova valorile social-democrate pe care le reprezentăm în beneficiul comunității noastre” a transmis, prin intermediul unei pagini de soicalizare, președintele PSD Târgu Jiu, senatorul Cristi Rujan.

Tot astăzi, peste o sută de persoane au răspuns apelului PNL Târgu Jiu de a participa la o întâlnire ce a avut loc în Parcul Central, mesajul fiind acela că proiectul de construcție a organizației municipale este unul care include mulți oameni. 

Vizualizări: 2,988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: