Prințul Harry s-a angajat la un start-up american

Prințul Harry s-a alăturat startup-ului BetterUp din Silicon Valley, pe post de Chief Impact Officer, scrie CNN Business. Un purtător de cuvânt al prinţului Harry a confirmat informaţiile publicate, iniţial, de Wall Street Journal.

BetterUp este o companie care oferă servicii de coaching şi consiliere pe probleme de sănătate mintală. Pe site-ul web al companiei, prinţul Harry figurează ca parte a echipei de conducere.

Harry se alătură startup-ului american la câteva săptămâni după interviul acordat de el şi Meghan Markle pentru Oprah Winfrey. Ducii de Sussex au făcut o serie de dezvăluiri şi acuzaţii la adresa familiei regale britanice, stârnind audienţe-record şi un val de reacţii. Interviul lui Oprah cu prințul Harry și Meghan Markle a înregistrat audiențe record şi în România unde a fost difuzat în week-end de Prima Tv.

Harry a declarat că vrea să se implice activ în îmbunătăţirea vieţii celor care au nevoie de ajutor. Ducele de Sussex consideră că, prin coaching, oamenii au acces la „posibilităţi nesfârşite de dezvoltare personală, conştientizare sporită şi o viaţă mai bună în general”, potrivit Mediafax.

La BetterUp, Harry va participa la deciziile strategice şi contribuţiile caritabile. De asemenea, va susţine public subiecte legate de sănătatea mintală, relatează Wall Street Journal. Publicaţia transmite că BetterUp a refuzat să dezvăluie orice informaţii legate de salariul prinţului Harry.

În interviul acordat recent însă, Harry a dezvăluit că el şi familia sa nu au probleme financiare, chiar dacă Marea Britanie a tăiat toate fondurile care le erau alocate.

Vizualizări: 861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: