Surse: Mirela Vaida, atacată de o femeie cu probleme psihice

Femeia care a intrat vineri dezbrăcată în studionul Acces direct și a aruncat o cărămidă spre prezentatoarea Mirela Vaida are retard.

Anchetatorii au aflat că agresoarea ar fi fost internată la Spitalul Obregia pe 12 martie, iar diagnosticul pus de medici ar fi “retard mintal”.

“(…) o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat în platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical”, a transmis Poliția.

Unul dintre cameramanii de la “Acces Direct” a alergat spre femeie și a imobilizat-o, înainte să se mai apropie de realizatoare care s-a speriat îngrozitor.

Mirela Vaida a spus apoi în emisiune că se teme teribil după acest incident: “Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe YouTube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune: vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani, o să ies și o să te omor. Magdalena Șerban este criminala de la metrou, care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”.

Individa goală care a încercat să o lovească în cap pe Mirela Vaida a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Cel mai probabil, ea va fi supusă unei expertize psihiatrice în urma cărei se va stabili dacă în momentul agresiunii avea discernământ.

În cadrul unui interviu oferit pentru Antena 3, Mirela Vaida a mărturisit că femeia pregătise o sacoşă plină cu pietre pe care a lăsat-o la intrarea în clădire.

Vizualizări: 2,284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: