Solista Inna are o avere uriaşă

Inna a intrat în topul celor mai bogați oameni din România după ce a devenit cea mai bogată artistă din ţară. Inna are o avere de 20 de milioane de dolari pe care a acumulat-o mai ales din concerte internaţionale.

Pe lângă faptul că e una dintre cele mai apreciate soliste din România, Inna se bucură de un succes și mai răsunător peste hotare, deoarece a devenit și o artistă internațională fiind cunoscută în toată lumea. Cântăreața a ajuns să fie cunoscută și peste hotare și astfel a devenit un artist internațional foarte căutat. Deși e mai mult timp plecată din țară, Inna totuși are un mare motiv să se considere cu adevărat mândră, asta deoarece din muzica pe care a lansat-o în ultimi ani și în urma concertelor fabuloase artista și-a construit o avere uriașă. In prezent Inna e considerată cea mai bogată artistă din România, iar ea deține o avere care a ajuns la 20 de milioane de dolari. Cântăreața e în şi în topul milionarilor din țara noastră în urma averii acumulate în ultimii ani.

La unele concerte din străinătate, Inna câştigă şi 40.000 de euro. La cele mai multe dintre spectacolele ei, Inna primeşte onorarii cuprinse între 10.000-15.000 de euro. În ţară, atunci când se organizau astfel de evenimente, Inna nu participa la un eveniment, fără 5.000 de euro, iar în noaptea de Revelion, vedeta încasa chiar și 60.000 de euro pentru o cântare. Din primele câștiguri în muzică, Inna și-a cumpărat o vilă de lux pentru care a plătit  250.000 de euro, aceasta fiind situată în complexul Cernica, unde-i are vecini pe Smiley și pe Andreea Banică.

Pe numele său real, Elena Alexandra Apostoleanu s-a născut la data de 16 octombrie 1986, în Mangalia. Inna a început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat și primul său disc single, „Hot”, o piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

Inna a urmat un liceu economic din Mangalia, orașul în care s-a născut, iar după trei ani de studenţie a absolvit Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității Ovidius din Constanța, domeniu total diferit față de cel în care profesează.

Vizualizări: 1,979

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: