Profesoară arestată pentru sex cu un minor. Elevul s-a sinucis!

Caz şocant la Piatra Neamţ. Procurorii care cercetează sinuciderea unui elev, ce a avut loc la finele anului trecut, au aflat că băiatul avusese relaţii sexuale cu o profesoară de limba română. Crinela Marc are 40 de ani, este soţie de preot şi mamă a trei copii. Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore.

Crinela Marc, profesoară de limba și literatura română, a fost reținută, marți, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. Femeia a fost prezentată, miercuri, judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtător de cuvânt al Poliției Neamț.

Anchetatorii au stabilit că femeia a întreținut relații sexuale cu Marius Săndulache, care îi era elev, în clasa a XI-a, în perioada decembrie 2015 -iunie 2016. Pe 17 noiembrie 2016, băiatul a dispărut de acasă. În aceeași zi a fost semnalat un caz de suicid de pe podul care traversează râul Bistrița în Piatra Neamț. După o lună, cadavrul tânărului a fost găsit la barajul de la Reconstrucția. Anchetatorii au stabilit că adolescentul, elev la Seminarul Teologic, s-a sinucis.

Profesoara care a avut relații intime cu elevul a fost audiată de procurori și, în urma probelor strânse, inclusiv de la martori, a fost reținută, marți, pentru act sexual cu un minor. Femeia este soție de preot și are 3 copii minori, unul chiar de vârsta băiatului care s-a sinucis.

Galerie foto


Vizualizări: 1,236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: