Proiect pentru vânători! Poligon subteran în Târgu Jiu!

Ion Ciocea, preşedintele Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Gorj, vrea să atragă fonduri europene pentru a construi un poligon subteran la marginea municipiului Târgu Jiu. Acolo asociaţia deţine un teren care poate fi utilizat pentru aşa ceva. Acesta nu este singurul proiect al preşedintelui, Ciocea dorind şi realizarea unui complex vânătoresc.

 Ion Ciocea, preşedintele Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Gorj, spune că poligonul va pune la dispoziţie pistoale neletale cu bilă de cauciuc, letale cu glonţ sau puşti de vânătoare cu glonţ sau cu alice. Fie că vorbim despre persoane care deţin un permis de armă, de sportivi, ori despre cei care văd în asta doar un moment de relaxare, poligonul subteran este bine venit. Şedinţele de tragere în poligon vor fi organizate de către personalul Asociaţiei, care trebuie să îşi ia toate măsurile de siguranţă. Asociaţia Vânătorilor şi Pecsarilor Gorj mai deţine un teren în zona Vărsături, care a fost folosit ca poligon de tragere, dar nu mai este folosit de 15 ani, pentru că în împrejurimi au fost construite mai multe case. Momentan, probele practice pentru a deveni membru vânător se desfăşoară în poligonul situat în localitatea Târgu Cărbuneşti. În poligonul subteran vânătorii vor putea să îşi desfăşoare periodic şedinţele de tragere, să fie organizate concursuri de profil sau să se antreneze membrii AJVPS Gorj, înaintea deschiderii sezonului de vânătoare, mai sune Ciocea.

Tot pe fonduri europene, Ciocea vrea să facă şi un complex vânătoresc pentru vânătorii din ţară care vin în Gorj şi nu au unde să stea.

Vizualizări: 1,189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: