Puşcaş a recunoscut că Paraschiv negociază cu FCU Craiova

Daniel Paraschiv, atacantul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, ar putea ajunge curând la FCU Craiova, campioana Ligii 2 în 2021 care a promovat în Liga 1. Directorul general al craiovenilor de la FCU a recunoscut recent negocierile pentru fostul jucător al gorjenilor, Daniel Paraschiv.

Proaspăt numit director general la FCU Craiova, Marcel Pușcaș a trecut deja la treabă, și a făcut anumite precizări în ceea ce privește plecările și venirile de jucători din această vară. Pușcaș a confirmat interesul pentru Daniel Paraschiv de la ACS Viitorul Târgu Jiu şi a recunoscut discuțiile cu vârful gorjenilor, dar mutarea nu e rezolvată. ”În privința jucătorilor, da, suntem în discuţii și cu Paraschiv, dar încă nu e concretizat. Sunt mai mulți jucători în vizor și e normal să fie așa, când treci de la un eșalon la altul. Eu îl știu pe Paraschiv de patru ani, e un tânăr de perspectivă. E o șansă și pentru el. Are calități interesante. De obicei, în perioada asta, toată lumea se mișcă. Foarte mulți, impresari, jurnaliști, care aruncă zvonuri”, a declarat conducătorul echipei din Craiova, pentru Pro X.

Evoluțiile sale bune din ultimele două sezoane ale lui Paraschiv au atras atenția cluburilor din prima ligă, inclusiv a campioanei CFR Cluj, cu care era în negocieri, dar acum negocierile par mai avansate cu FCU.

Până acum, pentru Liga 1, echipa patronată de Adrian Mititelu, l-a mai achiziționat pe argentinianul Juan Bauza, de la FK Csikszereda.

Vizualizări: 463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: