Dan Ilieș: Avem o echipă unită, cu jucătoare talentate

Junioarele CSM Târgu Jiu continuă lupta din acest sezon la Turneul Final unde au fost repartizate în Grupa 1. Conducerea clubului anticipează deja că va fi o luptă dură pentru medaliile din Campionatul Naţional, pentru junioarele clubului primăriei fiind deja o mare performanţă şi participarea la acest turneu.  

Jocurile de la Turneul Final vor avea loc în Sala Sporturilor din Reșița, în perioada 2-6 iunie. Junioarele pregătite de Andrei Enache vor trebui să joace în Grupa 1 cu CSM Slatina, o echipă pe care au învins-o de două ori, dar și cu alte două formaţii mai puternice din București, CSS 6 și CSM.

Şeful secţiei de handbal a CSM Târgu Jiu, anticipează o luptă strânsă pentru ocuparea primelor două locuri în grupă, locuri ce duc în semifinalele competiției. CSM Târgu Jiu are parte de adversari redutabili, dar Dan Ilieș este convins că formația gorjeană are atuurile ei care o pot duce în careul de ași al competiției: „Din punctul meu de vedere, acestă grupă este una foarte puternică. Vom înfrunta pe CSS 6 București, echipa campioană națională la Junioare 4, CSM Bucuresti, o echipă cu pretenții la medalii și CSM Slatina, o echipă destul de redutabilă. Anticipez o „bătălie” încrâncenată pentru primele două locuri, care duc în semifinale. Avem o echipă unită, cu jucătoare talentate și sunt sigur că vom face un turneu bun. Ne bucurăm că am ajuns la Turneul Final. Nu a fost ușor, pentru că suntem un club la început de drum, dar serios şi care vrea să facă performanţă, iar pentru rezultatele din ultima perioadă s-a muncit mult. Obiectivul echipei noastre rămâne același: să creștem în valoare de la meci și să jucăm cu zâmbetul pe buze. Acest turneu este un prilej foarte bun de a vedea la lucru cele mai bune echipe din România la această categorie de vârstă și sunt sigur că această experiență, aceste meciuri, grupa din care facem parte, o să ne ajute mult în dezvoltarea familiei CSM Târgu Jiu!”.

Celelalte formații participante la competiție ACS Lucian Bute Galați, CSS Bacău, CSM Corona Brașov și HC Junior BB Buzău.

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: