Râbu: Directorii din minerit să meargă în campanie pentru PSD

Toţi directorii din minerit şi energie, sprijiniţi de PSD pentru a obţine funcţiile de conducere, ar trebui să se implice în campania de la europarlamentare pentru partid. Cel puţin asta spune Vasile Râbu, directorul Minei Motru, care deja s-a apucat de treabă în acest sens, făcând vizite la primăriile de pe linia Mătăsari-Turceni.

Pesedistul Vasile Râbu, fost vicepreşedinte de Consiliu Judeţean Gorj, este responsabilul PSD cu campania la alegerile europarlamentare pe comunele Mătăsari, Dragoteşti, Bolboşi şi Borăscu. Râbu se află în concediu de odihnă în această perioadă, până în 12 mai, atunci când cea mai mare parte a salariaţilor de la Mina Motru revin la lucru, în prezent angajaţii aflându-se în şomaj tehnic cu 75% din salariu. Ieri, Râbu a purtat primele discuţii cu primarii PSD de pe zona pe care este responsabil cu alegerile pentru Parlamentul European. „Am avut prima întâlnire cu primarii de pe zona de care răspund eu. Ne facem un program pentru campanie. Începutul este mai greu, dar sfârşitul sper să fie nu bun, foarte bun. Vreau să fac o întâlnire la fiecare primărie sau la nivel de preşedinte de organizaţie PSD, cum avem la Bolboşi, ca să muncim în această campanie. Greutăţi sunt, că este zonă minieră, dar sperăm să trecem cu brio peste aceste nemulţumiri care sunt în zona mineritului”, a declarat Vasile Râbu.

Vasile Râbu a precizat că targetul de 60% anunţat de mai-marii PSD pentru europarlamentare va fi greu de atins, însă, speră să obţină un scor care „să înceapă cu 4”. Râbu a mai spus că, pentru ca PSD să obţină un scor cât mai bun, ar trebui ca fiecare dintre directorii din minerit şi energie, sprijiniţi de partid pentru a ajunge pe funcţii de conducere în cadrul CE Oltenia,  să se implice în campanie.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: