Radu Ştefan Bănică va urma cariera de actor a tatălui

În familia de artişti Bănică talentul pare că se moşteneşte. La fel ca bunicul său şi ca tatăl, fiul lui Ștefan Bănică-junior, Radu Ştefan Bănică se bucură de tot mai mult succes fiind şi el tot actor şi student în acelaşi timp la UNATC.

Succesul prinde tot mai mare contur în viața lui Radu Ștefan Bănică. Concurent în cadrul show-lui ”Te cunosc de undeva”, tânărul se bucură de un real succes, având în vedere talentul dobândit de la tatăl său. Studiind cu atenție fotografiile pe care Radu Bănică le postează pe rețele de socializare, criticul Iulia Albu a afirmat că acesta nu seamănă cu tatăl său, Ștefan Bănică.  

Concurentul emisiunii ”Te cunosc de undeva”, a povestit într-un interviu pentru Viva! despre relația pe care o acesta o are cu tatăl său, Ștefan Bănică. Deși de multe ori a simțit presiunea numelui pe umerii săi, cu precădere în copilărie și adolescență, tânărul a trecut cu brio peste acea perioadă. Radu Bănică a mărturisit și despre sfaturile primite de la tatăl său şi a afirmat că îi dă la rândul său sfaturi tatălui. ”E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult, dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu. (…) Un sfat important pe care mi l-a dat tata în legătură cu meseria pe care vreau s-o fac este să am grijă să nu fiu pe scenă o formă fără conținut.”, a fiul lui Ștefan Bănică.

Tatăl acestuia s-a declarat extrem de mândru de junior după admiterea la facultate. „Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie”, a scris Ștefan Bănică jr despre fiul său, acesta fiind deja şi actor al Teatrului de Comedie. Actorul și cântărețul a mai precizat că Radu este a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum ca şi tatăl şi bunicul său.

Vizualizări: 1,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: