Trupa Vama, două concerte live pe plaja de la Vama Veche

Formația Vama anunță două concerte eveniment pe 23 aprilie, care vor fi transmise live, online de pe plaja din Vama Veche. Un show va avea loc la apus, de la ora 20.00, și unul, la răsărit, de la 6 dimineața, a doua zi.

După festivalul digital Vamafest, care a ajuns, via social media, la peste un milion de români, și după recenta lansare a noului single, „Fuli Bon Bon”, trupa Vama revine în forță cu acest concept inedit, care își propune să capteze prin muzica formației cele mai importante două momente ale unei zile în Vama Veche: apusul și răsăritul. Momentele se vor deosebi și prin faptul că, la apus, se va cânta electric, în timp ce la răsărit trupa se va juca cu un concert acustic. „Ni s-a părut important să nu mai facem încă un concert din studio. Să le oferim fanilor noștri și o altă perspectivă în marea asta de transmisii online cu fundaluri artificiale pe spate. Așa că ne-a venit ideea să cântăm de pe plaja din Vama Veche înainte de deschiderea sezonului oficial, când Vama e mai aproape de cum am cunoscut-o noi și de poveștile care au făcut-o celebră. Ne-ar plăcea să putem transmite oamenilor care ne vor privi un pic din ce a simțit oricine a ajuns măcar o dată în Vamă și a prins un răsărit. Vom face un playlist generos, cu multe cântece despre mare din ambele perioade muzicale, VAMA și Vama Veche. Concertul ăsta dublu e un medicament, mai ales pentru noi: după tot anul ăsta nebun ce poate fi mai bine decât să ne trezim la răsărit după ce am cântat la apus, să avem marea în spate și să cântăm Undeva în Vamă acompaniați de liniștea mării. Sperăm doar să nu fie înnorat! Și sperăm să fiți alături de noi, fie și doar virtual”, a spus solistul Tudor Chirilă.

Concertele vor fi transmise online de pe platforma streamerse.net, de unde fanii pot achiziționa trei categorii de bilete: la ambele concerte sau pot alege între apus și răsărit. Componența trupei Vama este următoarea: Tudor Chirilă (voce), Eugen Caminschi (chitară), Gelu Ionescu (claviaturi), Lucian Clopo (tobe) şi Dan Lucian (bas).

Vizualizări: 847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: