Miss World a fost arestată

Poliţia a arestat-o pe deţinătoarea titlului Miss World, Caroline Jurie, după ce aceasta ar fi rănit-o pe Miss Sri Lanka, în timpul unei dispute pe scenă, relatează joi BBC.

 
Pushpika de Silva a fost desemnată câştigătoarea concursului „Miss Sri Lanka”, duminică, în cadrul unei ceremonii televizate, iar fosta deţinătoare a acestui titlu a avut drept sarcină încoronarea acesteia. În schimb, Jurie a îndepărtat coroana de pe capul lui de Silva, argumentând că aceasta nu este îndreptăţită la acest titlu deoarece este divorţată.

Câştigătoarea a declarat ulterior că este separată de soţul său, nu divorţată. ”Miss Sri Lanka” se numără printre concursurile de frumuseţe din seria ”Miss World” pentru femei căsătorite, notează BBC. Câştigătoarele desemnate din fiecare ţară avansează spre competiţia internaţională ”Miss World”.

„Există o regulă care nu permite femeilor care au fost căsătorite şi au divorţat, aşa că iau măsuri pentru ca această coroană să ajungă la locul doi”, a declarat Jurie în faţa publicului.


Ea a plasat coroana pe capul concurentei de pe locul al doilea, iar de Silva a părăsit scena în lacrimi, după cum se poate vedea într-o înregistrare video care a surprins incidentul.

De Silva a scris ulterior pe Facebook că imediat după incident a mers la spital pentru a primi tratament pentru leziunile suferite în zona capului.

„Există numeroase mame singure, ca mine, care suferă în Sri Lanka”, a declarat ea ulterior într-o conferinţă de presă. ”Această coroană este dedicată acelor femei, acelor mame singure care suferă pentru a-şi creşte copiii singure”, a adăugat de Silva.

Ea a precizat că se va adresa justiţiei pentru modul ”nerezonabil şi jignitor” în care a fost tratată.

Un alt model din Sri Lanka, implicat de asemenea în dispută, a fost reţinut de autorităţi. ”Poliţia le-a arestat pe Caroline Jurie şi pe modelul Chula Padmendra pentru incidentul de duminică sub acuzaţia de rănire şi cauză penală”, a declarat pentru BBC purtătorul de cuvânt al poliţiei, Ajith Rohana.


Atât Jurie, cât şi organizatorul-şef al concursului de frumuseţe ”Miss Sri Lanka”, Chandimal Jayasinghe, au fost interogaţi marţi de poliţie.

De Silva a fost ulterior reîncoronată, iar organizatorii concursului au declarat că se aşteaptă ca Jurie să adreseze scuze publice.

Vizualizări: 2,680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: