Raed Arafat, atac la un ministru: Să termine cu prostia asta!

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI, Raed Arafat, a făcut apel la medici să ceară ministrului Educaţiei să elimine interdicţia de a preda pentru persoanele care nu au doctorat, spunând că a lansat această provocare şi speră ca cineva să transmită mesajul.

Raed Arafat a declarat, joi, la Cluj-Napoca, la Gala elitelor medicale transilvane, că el nu are doctorat şi a cerut să fie lăsat să facă ceea ce a făcut până acum, respectiv să predea.

”Este momentul să recunoaştem aspectele care trebuie să fie de calitate şi aspectele care sunt impuse şi nu reprezintă calitatea. Convingeţi ministrul Educaţiei să termine cu prostia că pentru a preda trebuie să ai doctorat. Eu sunt fără doctorat şi am multe de transmis şi sunt pus în situaţia fie să fac o prostie de doctorat, numai să am doctorat, fie mă lasă să fac ce am făcut tot timpul înainte să facă această prostie că trebuie să ai doctorat. Nu trebuie să ai doctorat ca să predai. Sunt mulţi oameni care nu au şi pot să transmită mult generaţiilor care urmează. Şi trebuie să ne uităm la calitate, nu la hârtie şi la prostia pe care au impus-o unii fără absolut niciun motiv Sper că Clujul, care este un centru universitar de elită, să fie cel care merge la ministrul Educaţiei şi să-i spună că cel puţin în medicină să scoată prostia asta. Este o provocare pe care o pun pe masă şi sper cândva să văd pe cineva să o facă”, a spus Arafat.

Raed Arafat a primit, joi, în cadrul Gala elitelor medicale transilvane, premiul de excelenţă pentru contribuţia la dezvoltarea sistemului sanitar românesc.

În cadrul manifestării a primit un premiu ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, acesta fiind ridicat de un consilier. (M.F.)

Vizualizări: 4,118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: