Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Răscumpărarea cerută pentru o soție de miliardar

Soţia unui miliardar norvegian dată dispărută de zece săptămâni face în prezent obiectul unei răscumpărări însoţite de ameninţări grave. 

Căsătorită cu un om de afaceri care a făcut avere în domeniul energetic şi al imobiliarelor, Anne-Elisabeth Falkevik Hagen (68 de ani) a dispărut în octombrie anul trecut, a relatat Verdens Gang (VG). O răscumpărare de 9 milioane de euro în criptomonedă a fost cerută pentru eliberarea ei, potrivit publicaţiei citate.

Poliţia norvegiană a confirmat, fără a furniza identitatea, că „o femeie de peste 65 de ani ar fi fost răpită de la domiciliul său din Lorenskog", la mai puţin 20 de kilometri de Oslo.

Soţul femeii date dispărute, Tom Hagen (68 de ani) este pe locul 172 în topul celor mai bogaţi oameni din Norvegia, potrivit revistei Kapital, cu o avere estimată la 1,7 miliarde de coroane (174 de milioane de euro).

Vizualizări: 886

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: