Răzbunare în stil mafiot la Mătăsari. A intrat cu mașina într-o terasă și a rănit trei femei!

Scene incredibile s-au petrecut în localitatea gorjeană Mătăsari, unde o mașină a intrat într-o terasă. Și nu din accident. Șoferul a știut exact ce face. Voia să se răzbune pe un tânăr cu care a avut un conflict într-o frizerie din comună. L-a urmărit apoi și, când l-a văzut că a intrat în localul public, a demarat în trombă și a lovit trei femei. 

Totul a fost surprins de camerele de supraveghere și s-a întâmplat la mijlocul lunii august. "Din cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 32 de ani, din comuna Mătăsari, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dealului, din aceeași localitate, a părăsit partea carosabilă și a pătruns cu autovehiculul, în mod deliberat, în terasa unui local public, unde a acroșat trei femei de 17, 21 și respectiv 44 de ani, a distrus mai multe obiecte de mobilier, tulburând astfel ordinea și liniștea publică, după care a părăsit locația", a anunțat atunci IPJ Gorj.

La o lună distanță, șoferul și-a convins o rudă să-i dea foc mașinii ce îi aparține tânărului cu care a avut conflict. Răzbunarea a fost pusa la cale în timp ce agresorul se afla sub control judiciar după isprava din august. 

Acum atât agresorul, cât si individul care a incendiat mașina din Mătăsari au fost reținuți pentru 24 de ore, apoi plasati în arest la domiciliu.

"Vedeţi, continuând aşa ceva, dând exemple de genul ăsta, după ce faci aceste fapte, tu îl laşi, îl arestezi la domiciliu? Nu ştiu, ce, cum e legea, probabil e atât de permisivă de poate să-ţi dea în cap şi după aceea să îl laşi acasă... El a continuat cu amenințările, e normal să te temi", a spus tatăl victimei, pentru Observator Antena 1.

Galerie foto




Vizualizări: 2,151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: