Reabilitarea ambulatoriului Spitalului din Rovinari, finalizată

Veşti bune pentru cetăţenii oraşului Rovinari şi nu numai. Autorităţile locale anunţă finalizarea lucrărilor de reabilitare demarate la clădirea ambulatoriului Spitalului Orăşenesc. În această perioadă se derulează procedura de achiziţie a aparaturii necesare dotării ambulatoriului, urmând ca în cel mai scurt timp unitatea să fie pusă la dispoziţia cadrelor medicale şi a beneficiarilor de servicii medicale.

Administraţia locală din Rovinari a demarat la finalul anului 2014 lucrările de reabilitare a clădirii ambulatoriului spitalului. Acum, la circa un an de la demararea acestei investiţii, autorităţile anunţă finalizarea ei. Investiţia, în care este inclusă şi achiziţia aparaturii necesare, este finanţată din fonduri europene, prin intermediul Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia, şi se ridică la circa 3 milioane de lei. Contribuţia primăriei este de 2%.

Ambulatoriul va fi compus din 16 cabinete de specialitate. Recepţia lucrărilor va avea loc în această săptămână, spune primarul oraşului Rovinari, Claudiu Vodislav. "Au fost finalizate lucrările în ceea ce priveşte amenajarea clădirii ambulatoriului spitalului din Rovinari. A fost realizat şi un lift pentru pacienţi. În prezent se derulează procedura de achiziţie a aparaturii necesare pentru dotarea ambulatoriului. În cel mai scurt timp ambulatoriul va fi repus în funcţiune. Joi vom avea recepţia lucrărilor", a declarat Claudiu Vodislav, primarul oraşului Rovinari.    

Ambulatoriul Spitalului Orăşenesc din Rovinari a fost construit în anul 1989 şi de atunci s-au mai efectuat doar câteva mici reparaţii.

Vizualizări: 242

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: