Regehcampf a cerut întăriri la echipă după remiza cu CFR. Patronul a promis doi jucători!

Universitatea Craiova a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1, într-un meci care a contat pentru runda a treia din Liga 1. A fost primul meci al oltenilor cu Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică, antrenorul cerând din nou întăriri pentru lotul pe care îl are la dispoziție.

Reghecampf cere întăriri după primul meci de la revenirea la Craiova. Antrenorul oltenilor a preluat o echipă la care nu s-au prea făcut trransferuri în vară, mizându-se pe reveniri de jucători accidentați și pe juniori. 

Tehnicianul spune că are promisiunea patronului că vor mai veni doi jucători. 

”A fost un meci bun, ambele echipe au jucat fotbal. Noi nu am fost atenți când am avut anumite ocazii, ocazii mari. Cred că rezultatul este echitabil, mai avem mult de muncă. Ne vom regla încet, pas cu pas, și sper eu că jucătorii vor ajunge acolo unde îmi doresc.

Se întâmplă, nu a fost atent, probabil dacă ridica capul din pământ, altfel ar fi tras (despre ratarea lui Andrei Ivan - n.r.). Toți vor avea încrederea mea, să joace, să o facă cu plăcere și să facă cinste echipei la care joacă.

Nu este vorba despre Reghecampf. Mai avem nevoie de întăriri, sper să reușim să mai aducem un jucător sau chiar doi. Se întoarce Baiaram, Koljic. Din partea patronului am promisiuni că se va rezolva și că se va rezolva foarte repede. Echipa nu înseamnă doar Mitriță, el are calitate foarte mare, dar aici e vorba de echipă.

Am spus și înainte de meci că mi-aș fi dorit ca și echipa noastră să joace în cupele europene. Învață, devii mai puternic... Și mi-aș dori ca toate echipele noastre să se califice. Ar fi foarte frumos că și noi să avem doua echipe în grupe”, a declarat Laurențiu Reghecampf la finalul partidei cu CFR.

Vizualizări: 563

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: