Regulamentul de acordare a cotei de cărbune, modificat

Regulamentul pentru acordarea cotei de carbune pentru salariatii CE Oltenia, prevedea ca transportul cantitatii de carbune alocate/salariat (10 tone) sa se efectueze intr-o singura zi si in maxim doua transe.

Modificarea acestui regulament, respectiv marirea numarului de transe de transport de la 2 la 3,  creaza un avantaj salariatilor, acestia avand posibilitatea folosirii inclusiv a mijloacelor de transport de capacitate mai mica, crescand astfel numarul beneficiarilor in natura a cotei de carbune.
Masura a fost luata de conducerea companiei in favoarea salariatilor, in urma solicitarii unora dintre acestia care detin propriile mijloace de transport cu o capacitate mai mica de 5 tone, ajutandu-i sa evite costuri suplimentare pentru  transportul carbunelui.
Prin urmare, aceasta decizie nu poate fi considerata „abuziva, aberanta si injusta”, iar exprimarea „in maxim 3 transe” nu poate fi inteleasa ca „obligatoriu in 3 transe” indiferent de capacitatea masinii, asa cum a fost interpretat intr-un articol din presa locala.

Prevederile regulamentului, inclusiv modificarile aduse, sunt valabile pentru toti salariatii CE Oltenia, indiferent de judetul in care au domiciliul (Gorj, Dolj, Mehedinti).

sursa: CE Oltenia

Vizualizări: 3,475

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: