Resort cu bungalow-uri într-o comună din Gorj

Proiect inedit realizat de doi tineri într-o comună din Gorj. Este vorba de un resort de bungalow-uri construit în comuna Crasna, care  va începe să primească turiști din primăvară. Valoarea totală a investiției este de aproximativ 1.000.000 de euro și a fost realizată cu fonduri proprii.

Dănuța și Cosmin Negrea sunt din comuna Crasna și și-au dorit să realizeze împreună un loc de relaxare, luând naștere ”Green Heaven Resort”. Dănuța este reprezentant comercial, iar soțul ei coordonator în transport și după ce au mers în mai multe resorturi din România au decis să facă unul al lor.

”Eu și soțul meu am fost un pic nebuni și ne-am gândit să facem altceva, ceva ce nu există în județul Gorj. Am vrut bungalow-uri pentru că am vizitat foarte multe în țară și am decis să le facem împreună, după ideile noastre și ne-a ieșit ceva frumos. Cei care vor veni la noi în resort vor sta în condiții moderne și o pot face o serie de activități. O să avem piscină, loc de joacă pentru copii, loc pentru foc de tabără, avem un eleșteu pe care o să-l populăm cu pește, iar pe lângă asta organizăm și ieșiri in natură cu mașini de teren.  Tot complexul se întinde pe 11.000 de metri pătrați”, a povestit Dănuța Negrea.

Complexul este realizat în satul Drăgoiești, iar din această primăvară va putea primii turiști.” Noi am realizat acest resort din fonduri proprii, iar investiția se ridică la 1.000.000 de euro. Lucrările  le-am început în iunie 2021. Am realizat 10 bungalow-uri moderne și generoase, iar acum lucrăm la restaurant și dacă ne lasă vremea în scurt timp va fi gata. Noi zicem că în aprilie putem primii turiști. Nu am mers pe tradițional, am preferat să fie totul modern, iar la restaurant se pot servii atât produse din bucătăria tradițională dar și cea internațională.  Noi ne dorim să oferim confortul pe care și noi ni-l dorim”, a mai spus Dănuța Negrea.

O noapte de cazare la bungalow-urile de la Crasna se ridică la aproximativ 500 de lei.

Galerie foto





Vizualizări: 17,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: