Reteta de papanasi prajiti: cum faci ca sa iti iasa moi si pufosi

Cum sa faci papanasi prajiti: secretul ca sa nu iti iasa tari si sfarmiciosi. Asa ii faci mai buni ca la restaurant.

Papanasii sunt, probabil, unul dintre cele mai populare deserturi din bucataria romaneasca, fiind extrem de apreciati de multa lume pentru gustul lor inconfundabil. Datorita consistentei papanasii pot fi consumati si ca o gustare intre mese, sau ca o masa principala mai light.

Secretul unor papanasi reusiti consta in aluatul lor, care ar trebui sa fie in mod normal moale si pufos, usor de consumat. Iata trucul care te ajuta sa prepari papanasi perfecti, mai buni decat cei de la restaurant.

Reteta de papanasi prajiti cu dulceata si branza dulce de vaci

Pentru a prepara papanasi prajiti cu aluat moale aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 500 de grame de branza dulce de vaci, 300 de grame de faina, 200 de grame de smantana, 150 de grame de dulceata (dupa gust), 30 de grame de zahar vanilat, doua oua mari, o lingurita de esenta de portocale, o lingurita rasa de bicarbonat de sodiu, coaja rasa de la o lamaie, sare.

Reteta de papanasi prajiti: vezi aici cum faci ca sa iti iasa moi si pufosi.

Vizualizări: 1,210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: