Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Telina toxica: cum iti dai seama cand devine telina toxica

Telina toxica: cum iti dai seama cand devine telina toxica. Cum sa folosesti telina ca sa nu fie toxica.

Telina este una dintre cele mai folosite legume in bucatarie si sta la baza mai multor feluri de mancare, in special supe sau ciorbe. Telina are o multitudine de beneficii pentru organism, insa putina lume stie ca poate deveni toxica, in anumite conditii. De asemenea, consumul de telina nu este recomandat pentru unele persoane.

Afla mai jos cand devine telina toxica si cine nu ar trebui sa manance telina.

Telina: ce beneficii are telina pentru corpul uman

Consumul de telina are multiple beneficii pentru organism. Telina contine o multime de vitamine si minerale esentiale pentru oameni, precum vitamina A, C, K, B1, B2, B5, B6, magneziu, potasiu, fibre, acid folic, calciu si mangan.

Consumul de telina este astfel recomandat pentru reglarea presiunii sangvine, prevenirea cancerului sau scaderea colesterolului. Vitamina K din telina ajuta la coagularea normala a sangelui, regleaza cantitatea de zahar din organism si consolideaza sistemul osos.

Desi are multiple beneficii pentru organism, telina poate deveni toxica. Afla aici cum iti dai seama cand telina devine toxica.

Vizualizări: 2,327

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: