Reținut după ce a furat mâncare din mai multe magazine

Un bărbat din comuna gorjeană Godinești a ajuns în arest după ce a furat mâncare din două magazine din Târgu Jiu. Poliția a fost sesizată la mijlocul lunii august, dar bărbatul abia acum a fost prins.

"La data de 31 august, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat, de 66 de ani, din comuna Godinești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt. Acesta, la data de 13 august, ar fi sustras, din incinta a două magazine din Târgu Jiu, mai multe produse alimentare", a anunțat IPJ Gorj.
 
Anchetatorii au constatat că bărbatul nu era la prima astfel de faptă. Au calculat astfel un prejudiciu de 2.400 de lei. "Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în cursul lunii august, acesta ar mai fi sustras și cu alte ocazii, produse din magazine, cauzând un prejudiciu în valoare totală de aproximativ 2.400 lei. Polițiștii îl vor prezenta astăzi, pe cel în cauză, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale", au mai transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Vizualizări: 826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: