Reținut pentru fugă de la locul accidentului

Un bărbat de 33 de ani din comuna gorjeană Peștișani a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fugit de la locul unui accident. Acesta s-a răsturnat cu o autocamionetă, după ce a pierdut controlul autovehiculului într-o curbă ușoară. Un pasager de aceeași vârstă a fost rănit și a ajuns la spital, astfel că poliția l-a căutat pe șoferul fugar.

Conducătorul auto a fost identificat la domiciliu, a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar după analiza probelor biologice a rezultat o concentraţie de 3,80 respectiv 3,50 g/l alcool pur în sânge, arată IPJ Gorj.
În baza probatoriului administrat în dosar, în data de 26 septembrie a.c. s-a dispus măsura reţinerii suspectului pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului faptei fără încuviințarea organelor de poliție și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 1,800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: