Reunire cu 32 de jucători şi multe surprize la Pandurii

Pandurii Târgu Jiu s-a reunit luni după-amiază pe terenul trei de antrenament pentru prima şedinţă de pregătire a acestui sezon. Antrenorul Călin Cojocaru şi secundul său Cristi Popescu au avut la dispoziţie un număr de 32 de jucători, foarte mulţi dintre aceştia fiind în probe.

Chiar dacă a retrogradat în Liga 3, Pandurii are încă mare căutare printre jucători, la primul antrenament din noul sezon echipa fiind asaltată de peste 30 de jucători dar şi de suporteri. Mulţi dintre jucătorii sosiţi sunt în probe, după cum a anunţat oficial clubul dar foarte mulţi fiind localnici, unii chiar reveniţi la Pandurii după ce au jucat pentru echipa târgujiană în anii trecuţi. Printre surprizele de la reunire se numără prezenţa fostului căpitan Denis Brânzan, plecat la FC Argeş în urmă cu doi ani sau a lui Gabriel Oiţă, un alt jucător emblematic al gorjenilor care revine acum la Târgu Jiu.

La capitolul reveniri clubul anunţă şi pe Adrian Tănăsoiu sau Alexandru Dinu, plecaţi şi ei în ultimele sezoane, dar şi cooptarea în lot, pentru probe deocamdată, a mai multor juniori din pepiniera proprie a pandurilor. S-a anunţat în ultimele zile şi revenirea unor foşti juniori ai clubului care au fost împrumutaţi unor formaţii de Liga 3 din zona Olteniei, aceştia urmând să se alăture lotului.  Dintre jucătorii care au evoluat sezonul trecut clubul anunţă că au rămas în lot: Alexandru Opriţa, Gabriel Dodoi, Marian Habet, Horaţiu Peia, Ovidiu Rasoveanu, Raul Cojocaru, Emanuel Okeke, Carlos Corduneanu, Daniel Filip dar şi Marian Pleaşcă, Cătălin Iovicin şi Felipe Acosta, care vor reveni mai târziu la echipă, fiind învoiţi pentru câteva zile.

Primul antrenament al echipei a fost urmărit şi de un grup de suporteri zgomotoşi, dotaţi cu steaguri şi fumigene, care au creat o atmosferă de meci la şedinţa de pregătire, cântându-le jucătorilor şi asigurând echipa de susţinerea lor.

Galerie foto


Vizualizări: 1,312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: