CSM Târgu Jiu, cu junioarele la festivalul de minibaschet

Tinerele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu participă la Festivalul Național de Minibaschet, întrecere care va avea loc la Costinești. Timp de cinci zile, în perioada 5-10 iulie, cele mai tinere jucătoare ale clubului gorjean ia parte la competiţia inedită care are loc pe litoral.

Jucătoarele junioare de la  CSM Târgu Jiu, născute 2009-2010, şi pregătite de profesorul Laurențiu Răuț, se vor confrunta la Costineşti cu ABC Leii București, CSM Mediaș, CS Olimpia București, ACS Smart Basketball Cluj Napoca, CSO 1 Voluntari, CSS 1 Ploiești, ACS Cuza Pirates Brăila și CSS 2 Alexandria, a informat oficial CSM Târgu Jiu. După un an de pauză, cauzată de restricțiile aplicate pe perioada pandemiei de COVID-19, Federația Română de Baschet a decis să reia firul tradiției și să organizeze Festivalului Național de Minibaschet 2021. Ca și la ultima ediție, din 2019, întrecerile se dispută pe terenurile în aer liber din cadrul bazei sportive BTT de la Costinești, urmând să evolueze 113 echipe din toată țara, masculin și feminin, evenimentul baschetbalistic juvenil de la malul mării fiind unul dintre cele mai mari din țară. Pe durata evenimentului baschetbalistic de la Costinești, participanții respectă toate condițiile impuse de autorități pe durata pandemiei COVID-19 pentru competiții în aer liber.

CSM Târgu Jiu  a avut programate luni meciurile cu ABC Leii București şi CSM Mediaș iar pe parcursul zilelor următoare vor disputa jocuri după următorul program:

Marți 6 iulie

Ora 11:30 CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București

Miercuri 7 iulie

Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – ACS Smart Basketball Cluj Napoca

Joi 8 iulie

Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – CSO 1 Voluntari

Vineri 9 iulie

Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – CSS 1 Ploiești

Ora 16:00 CSM Târgu Jiu – ACS Cuza Brăila

Sâmbătă 10 iulie

Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – CSS 2 Alexandria

Vizualizări: 350

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: