Rockerul Hrubaru, accidentat după ce a plecat de la Baia de Fier

Finalul festivalului pe care l-a prezentat în weekend la Baia de Fier pentru câteva sute de motocicliști a fost unul cum nu se mai poate mai neplăcut pentru Cristian Hrubaru. Cunoscutul rocker a ajuns la spital după ce o mașină a intrat în motocicleta sa și l-a accidentat.

Acesta tocmai plecase de la Peștera Muierilor, la plecare postând pe contul său de Facebook un mesaj prin care le mulțumea organizatorilor pentru buna desfășurare a celor trei zile de festival. „Mulţumim Slowriders pentru un weekend de pomină. Asfalt uscat şi drum bun către casă, tuturor”, a scris Hrubaru, pentru ca o oră mai târziu prietenii săi să vadă pe contul său o fotografie cu motocicleta răsturnată a acestuia. „Băi, ești nebun??? Cum frate că e ditamai tancu de motocicletă!!!! Să nu-mi spui că nu te-a văzut!!!! Plus că tu NU mergi ca nebunu!!!!”, a comentat cineva la fotografia respectivă.

După aceea, Horbaru a postat înregistrări video cu el atât în ambulanța care îl transporta spre spitalul din Horezu, cât și la spital, în timp ce primea îngrijiri medicale. El a dat asigurări permanent că este în afara oricărui pericol, în sensul că nu are „oase rupte”. În plus, Hrubaru a menționat că cel care l-a lovit nu i-a acordat prioritate, el deplasându-se cu 50 km/h. Accidentul s-a produs într-o intersecție din Horezu, Hrubaru deplasându-se cu o motocicletă Kawasaki VN Voyager care cântărește nu mai puțin de 400 de kilograme. După producerea accidentului, zeci de motocicliști care participaseră la Slowride Transalpina Fest au oprit în parcarea spitalului pentru a se interesa de soarta lui Hrubaru.

Galerie foto


Vizualizări: 10,757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: