Romanescu: La Aparegio trebuie curățenie generală

Se menține tensiunea între edilul Marcel Romanescu și șefii Aparegio. Primarul municipiului Târgu Jiu susține că toată conducerea societății trebuie să fie schimbată și așteaptă schimbările din temelii de la Consiliul Județean. “Trebuie făcută o curățenie generală”, a tunat și fulgerat Romanescu.

Edilul a adăugat că, deși cei mai mulți consumatori și, implicit, clienți ai Aparegio, sunt cetățenii din municipiul Târgu Jiu, aici sunt cele mai mari probleme când vine vorba de sistemul de alimentare cu apă și canalizare.

Marcel Romanescu așteaptă să fie pus în aplicare proiectul care anunța că oamenii nu vor mai avea probleme la acest capitol, dar până acum societatea nu a obținut banii necesari.

„La Aparegio, trebuie schimbate în totalitate Adunarea Generală a Acționarilor, Consiliul de Administrație, directori. Trebuie făcută o curățenie generală. Aștept de la Consiliul Județean Gorj să ia aceste măsuri până în campania electorală pentru că eu am așteptări, ca primar al municipiului Târgu Jiu, oamenii au așteptări. Este inadmisibil ca 70% dintre contribuabilii Aparegio să nu fie reprezentați. Nu avem reprezentant în AGA și în CA. Este inadmisibil! Nimeni nu ne ia apărarea”, a fost declarația lui Romanescu, la Sud FM.

Vizualizări: 2,285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: