Romanescu speră ca pesediștii să-l recunoască pe el ca fiind lider și să ”tragă” în campanie

Marcel Romanescu face, deja, declarații care includ PSD Gorj, organizația de unde va candida la alegerile din 2024. El a trimis la PSD Gorj oameni din echipă, cel mai relevant fiind Adrian Dăianu, șeful Edilitara, compania cu cei mai mulți bani de la Primăria Târgu Jiu, iar acum preocuparea sa, după cum declară, este ca aceștia să se înțeleagă cu pesediștii.

Marcel Romanescu va face anunțul privind candidatura sa la PSD Gorj atunci când nu mai este în pericol de a-și pierde mandatul, adică cu șase luni înainte de alegerile locale, însă până atunci va fi tot mai evident care este noua sa traiectorie politică. 

Romanescu a declarat la Radio Infinit că sngura sa preocupare este ca echipa pe care a trimis-o la PSD să ”aibă chimie” cu PSD Gorj: ”Singura mea problemă este ca acea echipă pe care am format-o în timp, împreună cu colegii mei din fosta organizație municipală, să chimizeze foarte bine cu viitoarea echipă în care din care voi face parte. Trebuie să merg acolo și trebuie să merg doar cu echipa pe care mi-am format-o. Sunt sigur că fiecare formațiune politică, mai mică sau mai mare, mai ales dacă discutăm de Partidul Social Democrat, are oameni de foarte bună calitate, însă să poți face chimia necesară a fost foarte dificil”.

 De fapt, Romanescu înțelege această chimie prin a fi recunoscut el ca lider, de întreaga echipă de la PSD. ”Într-o competiție electorală toată lumea trebuie să tragă în aceeași direcție, sper să se creeze chimia necesară. Este până la urmă cel mai bun element pentru un viitor succes. Ca oamenii ăia să-și vadă liderul, să-l recunoască ca și lider. Da, din momentul ăla să tragă în aceeași în aceeași direcție”, a declarat Romanescu.

Vizualizări: 2,376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: