Rostogolea s-a sinucis în penitenciar

Cosmin Dumitru Cristea Rostogolea s-a sinucis miercuri în Penitenciarul Târgu Jiu, după ani în care a recurs la diverse forme de protest, inclusiv refuz de hrană, pentru a atrage atenția asupra faptului că face pușcărie nevinovat.

“Polițiști din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, vor efectua cercetarea la fața locului, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta”, anunță IPJ Gorj.

Rostogolea era președinte al unei organizații neguvernamentale care ani la rând a reclamat judecători, procurori și polițiști. În 2015, pe când avea 36 de ani, Rostogolea a fost acuzat de viol de o femeie, Carmen Loredana Martins. Rostogolea a susținut că aceasta a fost folosită de autorități pentru a i se înscena lui fapta. La începutul acestui an, femeia a fost arestată pentru crimă. Carmen Loredana Martins și-a ucis iubitul într-un apartament din Târgu Jiu, dar a mai avut fapte de violență în trecut, în urma cărora nu pățea nimic. După crimă a fost arestată, iar Rostogolea a încercat în zadar să demonstreze că violul i-a fost înscenat.

Bărbatul s-a sinucis în ziua în care Judecătoria Târgu Jiu i-a respins cererea de eliberare condiționată, fixând ca termen de rediscutare a cererii ziua de 02.10.2019. (R.S.)

Galerie foto


Vizualizări: 4,338

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: