Cristi Pustai va fi adversar al pandurilor. Ce echipă a preluat!

Antrenorul Cristi Pustai, cel care a dus Pandurii la cea mai mare performanţă din istoria clubului, accederea în grupele Europa League, va fi adversar al gorjenilor în noul sezon. Tehnicianul a semnat duminică cu Dunărea Călăraşi, formaţie care a retrogradat recent din prima ligă.

Fost antrenor la Pandurii, dar şi sfătuitor al gorjenilor la finalul sezonului trecut, când Pandurii trecea prin momente dificile, Cristi Pustai a ajuns la un acord cu conducerea clubului de Liga 2 Dunărea Călăraşi. Înainte de a semna cu Dunărea, Pustai s-a aflat la Târgu Jiu, pentru a discuta şi oferta celor de la Pandurii, care însă nu au garantat că pot şi vor să atace promovarea în Liga 1 în acest sezon. În aceste condiţii profesorul Cristi Pustai a ales o echipă care îşi propune revenirea în primul eşalon în acest sezon, Dunărea Călăraşi. Promovată sezonul trecut, Dunărea se află pe lista formațiilor care vor promovarea în Liga 1 sezonul viitor şi din acest motiv l-a cooptat pe Cristi Pustai pe banca tehnică.

„Cristian Pustai este noul antrenor al Dunării Călăraşi. Ultima oară la Mediaş, unde a ocupat funcţia de director tehnic, Pustai a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane, obiectivul fiind promovarea în Liga 1”, se arată în comunicatul emis duminică de călărășeni.

Interesant este că Pustai nu va merge singur la Dunărea, ci alături de Eugen Pîrvulescu, cel care va ocupa postul de președinte executiv. Acesta a refuzat-o pe Academica Clinceni, cu care purtase discuţii săptămâna trecută şi părea să fi ajuns la un acord, pentru a-l susține pe Cristi Pustai în proiectul de la Călărași.

Vizualizări: 910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: