S-a lansat comedia "Ramon" pe marile ecrane din România

Cinematografia românească vrea să dea lovitura la început de an cu o comedie. Filmul „Ramon” a fost lansat vineri în cinematografe, producătorii așteptându-se deja la un mare succes garantat de prezența în rolul principal a lui Pavel Bartoș.

În rolul principal al comediei Ramon este actorul Pavel Bartoş, cel care joacă rolul unui om simplu, a cărui viață se complică după ce se îndrăgostește și decide să vină la București. „Este vorba despre Ramon, un viticultor, care are parte de o mulțime de peripeții după ce ajunge la București pentru a-și găsi „marea iubire”. Viața lui se complică în momentul în care devine suspectul principal în furtul unui tablou de 50 de milioane de euro”, se anunță în prezentarea noului film care este realizat după o idee a actorului principal. „Ideea mi-a venit mie, a fost visul meu, dar mă bucur că visul meu a fost și visul lui Jesus, de trei ani de zile muncim la acest vis. Este o bucurie de film, ne dorim tare, tare mult să veniți, să vă bucurați dacă vreți să râdeți o oră jumătate. O oră și jumătate filmul este al tău”, a precizat Baroș despre pelicula regizată de Jesus del Cerro.

În film apare și Smiley, partenerul lui Pavel Bartoș de la Românii au talent, acesta recunoscând că și la filmări a fost distracție mare: „Noi ne-am distrat făcându-l, sper ca voi să vă distrați văzând ce am făcut noi. Ceea ce a creat Pavel aici e un personaj istoric, nu istoric în sensul că e un personaj istoric, dar care ar putea să devină un personaj în cinematografie, ar putea să declanșeze o serie de filme cu Ramon”.

„Ramon” este așadar pe ecrane fiind primul lung metraj produs de Pavel Bartoș. Filmul este regizat de Jesus del Cerro, scenariul este semnat de Anghel Damian iar din distribuție fac parte și nume mari ale cinematografiei și teatrului precum Carmen Tănase și Elvira Deatcu.

Galerie foto


Vizualizări: 974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: