S-a spart conducta de apă. Curți inundate!

Momente de panică pentru mai mulți târgujieni care locuiesc în apropierea centurii. Mai multe curți au fost inundate, în această dimineață, după o avarie la conducta de apă. 

În jurul orei 5, oamenii spun ca s-au trezit cu apa în curte. S-a spart conducta în zona străzii Barajelor și apa s-a strâns în curți și pe stradă. 

Poliția este la fața locului.

Update: 

APAREGIO GORJ SA- CED Târgu Jiu, anunță întreruperea furnizării apei potabile, în data de 01.08.2022, în intervalul orar 9.00-21.00 (cu posibilitate de prelungire in funcție de evoluția lucrărilor, în localitatea Târgu-Jiu,str Barajelor (Centura orașului), în vederea remedierii avariei pe conducta de transport DN600 (Premo).

update: Primarul Marcel Romanescu a avut o reacție, pe pagina de facebook, după ce strada a fost inundată. ”Se simte lipsa investițiilor în infrastructura pentru alimentarea cu apă din Târgu Jiu. Mai mult, APAREGIO nu mai are nici specialiști. Intervențiile societății când apar avarii sunt întârziate mult. Iată o situație care a apărut chiar în această dimineață. Nu este altceva decât cea mai recentă problemă dintr-un lung șir, iar lucrurile par să se agraveze.
Acolo unde s-a putut, Primăria Târgu Jiu a intervenit și a investit, cu toate că APAREGIO s-a lăudat mereu cu un masterplan.
Nu putem, totuși, arunca banii cetățenilor pe investiții pe care ei deja le-au plătit! Societatea de apă și canal este obligată să folosească o bună parte din încasări pentru investiții. A ales sa nu facă acest lucru. Și iată rezultatele.
Avem nevoie de specialiști aici. Din păcate, suntem blocați cu APAREGIO”, a spus acesta.

Galerie foto




Vizualizări: 7,079

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: