S-a vândut Dinamo. Ce sumă uriașă vor investi noii patroni

Suporterii echipei Dinamo au motive de bucurie după ce echipa lor pare să fie pe drumul cel bun. Dorin Șerdean a ajuns la un acord pentru cedarea pachetului majoritar de acțiuni pe care-l deținea la clubul din Ștefan cel Mare.

Noii investitori au planuri mărețe la echipa roș-albă și anunță că vor aloca sume mari de bani în conturile clubului încă de la început. Potrivit Fanatik.ro, Dorin Șerdean și-a vândut pachetul majoritar de acțiuni, 72,27%,  pe care îl deținea la Dinamo prin firma Lotus.

Grupul financiar Red&White 2022 Management SRL va fi noul proprietar al clubului roș-alb. Nu mai puțin de 500.000 de euro au plătit cei de la Red&White pentru pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, mai anunță sursa citată. „Firma Red&White este momentan un SRL (o societate cu răspundere limitată), însă va fi transformată într-o societate pe acțiuni. Fondul de investiții Certinvest și grupul imobiliar The One se numără printre cei care vor intra în acționariatul Red&White. Noii investitori au planuri mari în Ștefan cel Mare. Aceștia vor investi sume importante de bani încă de la început. Astfel, cei de la Certinvest vor intra în primă fază cu un capital de 5 milioane de euro, iar The One cu 2 milioane de euro. În afara acestor doi giganți, Vladimir Cohn va deține și el acțiuni la firma Red&White. În plus, un miliardar cu afaceri în domeniul energiei și unul ce activează în domeniul viticol vor deveni și ei acționari ai companiei”, a mai anunțat sursa citată.

Vizualizări: 2,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: