S-au stabilit finalistele Cupei României Gorj

Meciurile din turul doi al semifinalelor fazei județene a Cupei României au decis cele două finaliste ale competiției gorjene. Vulturii Fărcășești și Jiul Rovinari sunt echipele care vor juca finala din cupa județeană Gorj.

Reprezentanta Gorjului în Cupa României va fi decisă în urma meciului din finala cupei care se va disputa între câștigătoarele meciurilor din semifinalele disputate miercuri. Este vorba de Vulturii Fărcășești și Jiul Rovinari, echipe care au reușit să se impună în returul meciurilor semifinale și să își adjudece calificarea în ultima fază județeană a întrecerii.

Vulturii Fărcășești s-au impus în returul semifinalelor cu scorul de 2-0, în fața liderului CSO Turceni, după ce acesta câștigase meciul tur cu scorul de 2-1.

La fel și cea de-a doua formația ajunsă în finală a reușit să întoarcă rezultatul din tur. Jiul Rovinari pierduse pe terenul de la Țicleni, unde gazdele au câștigat în tur cu 3-1 dar în meciul de la Rovinari Jiul s-a impus cu 3-0 și a reușit calificarea în finală.

Cele două echipe urmează să se dueleze acum pentru Cupa României Gorj iar câștigătoarea va reprezenta Gorjul la faza regională, care va debuta la 12 iulie 2023.

Vizualizări: 426

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: