Sabrina, la casting pentru un rol în „Trăsniţii”

O frumoasă tânără din Târgu Jiu așteaptă cu emoție să afle dacă ea va fi aleasă pentru un rol în serialul difuzat de Prima Tv, „Trăsniţii”. Sabrina Maria Roxana Stroe studiază Jurnalism la Timişoara și a pus pe pagina sa de Facebook fotografii realizate după casting.

„Nu știu dacă voi fi eu aleasa, dar ar fi ceva frumos. Am jucat două secvenţe cu actorii din serial. A fost foarte frumos ca şi experienţă. Am avut ce să învăţ de la ei şi chiar mă bucur că am ajuns acolo. Şi dacă nu voi câştiga rolul, am avut experienţa de a fi acolo, în platouri, şi acesta este un lucru deosebit. Nu ştiu când ne vor anunţa”, spune tânăra.

Sabrina Maria Roxana a absolvit în 2016 Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, iar acum este studentă la Timişoara, la Jurnalism. Tânăra îşi doreşte o carieră în televiziune, dar nu ar spune nu actoriei, mai ales că urmărește de mică serialul. Dacă va fi aleasă, Sabrina va fi asistenta primarului Pupăză. „Urmăresc serialul de mică. Îmi doresc o carieră în televiziune, de aceea am şi ales jurnalismul ca şi facultate, dar nici actoria nu strică. Nu am mai participat la castinguri de actorie, nu pentru ca nu mi-aş fi dorit, ci pentru că până anul trecut, când eram la liceu, am preferat să pun şcoala pe primul loc”, spunea Sabrina Roxana Maria Stroe atunci când s-a înscris la casting.

Serialul „Trăsniții” de la Prima TV a depășit deja 1.500 de episoade. În 2015, Guinness Book a desemnat „Trăsniţii“ de la Prima TV ca fiind cel mai longeviv sitcom din lume, producţia românească surclasând animaţia „The Simpsons“, care  deţinuse până atunci recordul mondial.

Vizualizări: 2,445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: