Sală de kinetoterapie la Rovinari

Primarul din Rovinari, Robert Filip, anunță că la spitalul din localitate funcționează începând de miercuri o sală de Kinetoterapie dotată corespunzător, în cadrul Secției Reabilitare Medicală, Medicină Fizică și Balneologie(RMFB) de la Spitalul Orășenesc “Sfântul Ștefan” Rovinari.

“Aici pot fi efectuate, cu înalt profesionalism, proceduri de recuperare post-traumatică, recuperare post-operatorie, recuperare post-AVC sau proceduri de recuperare post-protezare. De asemenea, prin grija doamnei doctor Bivolaru Nicoleta Denisa și a doamnei kinetoterapeut Ramona Ularu, pacienții pot beneficia de proceduri de recuperare a afecțiunilor degenerative, inflamatorii, osteo-articulare și musculare cât și a altor afecțiuni cardio-respiratorii, neurologice dar și reabilitarea dizabilităților fizice”, a transmis primarul.

Cabinetul funcționează zilnic, de luni până vineri, între orele 8 și 14. Pot beneficia de serviciile cabinetului toți pacienții asigurați. “Aceștia au nevoie doar de o trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist. Vă îndemn, stimați cetățeni și dragi prieteni, să apelați cu cea mai mare încredere în serviciile oferite de spitalul nostru. Să fiți sănătoși!”, este mesajul lui Robert Filip.

Vizualizări: 1,150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: