Salariată a bibliotecii din Târgu Jiu: Azi era să mor din cauza unora

Spaimă teribilă pentru o salariată a Bibliotecii „Christian Tell” din Târgu Jiu. Aura Elena era la serviciu, deranjată oarecum de zgomotul făcut de cei care lucrează la mansardarea clădirii. „Cred că lucrează deasupra noastră”, i-a zis o colegă de birou şi asta i-a fost salvarea. Aura Elena povesteşte că s-a dat cu scaunul în spate să se uite spre tavan, chiar în momentul în care s-a desprins o bucată de plafon.

„Cine spune că nu se poate muri într-o bibliotecă?”, aşa îşi începe postarea pe pagina de socializare salariata bibliotecii. Femeia a povestit spaima prin care a trecut: „La noi se face mansardarea clădirii, eram în unul din birouri şi îmi făceam munca... deasupra se lucra, se dădeau găuri la plafon, cred. Se auzea o bormaşină... la un moment dar colega mea îmi zice că sunt deasupra capului meu... eu mi-am dat scaunul în spate vreo 10-15 cm cu gândul să mă uit la plafon şi în secunda următoare s-a desprins o bucată din plafon de mărimea unei cărămizi... şi s-a făcut ţăndări la picioarele mele... pe locul în care eu stătusem”.

Aura Elena şi-a dat seama prin ce pericol a trecut abia când a ajuns acasă: „Am plecat şi bine am făcut, pentru că a început calvarul... plâns, vomă, frison... abia acum am început să mă mai liniştesc”.

Proiectul de investiţie „Extindere prin mansardare şi înlocuire tâmplărie din lemn la Biblioteca Judeţeană Christian Tell” este în derulare din primăvară şi are o valoare de circa două milioane de lei. Clădirea a fost donată de Alexandru Christian Tell în 1934 şi avea mare nevoie de reparaţii.

Vizualizări: 2,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: