Salarii restante la Pandurii. Cât au de primit angajaţii clubului!

Jucătorii şi angajaţii Clubului Sportiv Lignitul Pandurii Târgu Jiu au de recuperat sume importante de bani. Dacă jucătorii au mai primit din bani, funcţionarii clubului nu şi-au luat salariile întregi de mai bine de o jumătate de an.

Pentru a mai plăti din salariile restante, reprezentanţii CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu au recurs la împrumuturi. Inclusiv de la asociaţii cu care se judecă pentru contribuţia pe care aceştia s-au angajat să o achite an de an, din 2013.

„Sportivii şi-au luat banii, dar nu în totalitate. Am reuşit să le mai dăm din salarii din ce a mai produs clubul, pe anumiţi jucători pe care am mai încasat sume, împrumuturi de la asociaţi. Oameni de bine ne-au împrumutat. Restanţele salariale sunt în jur de 300.000 lei, atât la salariaţi, cât şi la jucători”, a declarat Marin Golea, administratorul special al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu.   

Cei care suferă cel mai mult sunt angajaţii de pe partea administrativă a clubului. Conducerea speră să rezolve această problemă la începutul lunii viitoare. „Sper ca în perioada 2-6 iulie, când vin banii de la ligă pe o acţiune pe care am câştigat-o cu Voiculeţ şi drepturile de televiziune, să-mi plătesc angajaţii la zi. Pentru partea administrativă, restanţele sunt din octombrie-noiembrie. Au primit parţial, câte o sumă în fiecare lună, dar n-am achitat întreg salariul”, a explicat Marin Golea.    

Administratorii clubului gorjean spun că au nevoie lunar de 210.000 lei pentru a face faţă cheltuielilor cu salariile. Adică pentru plata celor 24 de sportivi din lot, a antrenorilor şi a celorlalţi angajaţi. Cam cât cheltuia odinioară clubul cu salariul unui fotbalist!

„Nici celelalte echipe nu au bugete mai mari. Se merge pe salariul minim pe economie şi cu prime de joc”, a comentat Marin Golea.

Vizualizări: 715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: