Un pandur şi-a găsit echipă în Italia

Pandurul Adrian Băjan părăseşte CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Fundaşul dreapta a solicitat rezilierea contractului, dorind să activeze pentru un club sportiv din Italia. În această vară, echipa gorjeană ar mai putea pierde şi alţi jucători.

Fundaşul dreapta Adrian Băjan părăseşte CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu la nici un an de la cooptarea în echipa gorjeană. Sportivul s-a înţeles cu cei din conducerea clubului să părăsească echipa înainte de expirarea contractului, asta după ce şi-a găsit echipă în Italia. „Şi-a găsit acolo echipă. Altfel nu pleca, avea contract până în 2019”, a declarat Marin Golea, administratorul special al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Alţi patru fotbalişti ar putea pleca de la Pandurii. Este vorba de cei cărora le expiră contractul la finele lunii iunie. Conducerea clubului spune că îi aşteaptă la renegociere. Celorlalţi jucători de la CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu le expiră contractele în 2019 sau 2020.

Pe perioada vacanţei competiţionale, şefii de la Pandurii au în plan să aducă noi jucători. Conform administratorului special Marin Golea, clubul a iniţiat deja discuţiile pentru a aduce fotbalişti de la CSU Craiova, Şcoala Ardealul, CFR Cluj, dar şi de alte echipe din ţară.

„Încercăm să aducem jucători. Sunt jucători în ţară, dar să luăm noi licenţa şi după aceea dăm drumul la transferuri. Avem nevoie de jucători pe toate posturile, să facem o echipă competitivă. Ce avem din pepiniera proprie jucători, i-am şi promovat pe câţiva dintre ei. Mai trebuie şi jucători cu experienţă. Loturile din liga a II-a se departajau prin cine era mai inspirat în faţa porţii şi avea viteză de reacţie. În rest, juca toată lumea acelaşi fotbal, n-a excelat nicio echipă, chiar dacă au promovat acelea. Noi am avut ghinion că am avut prea multe egaluri acasă, în Motru”, a explicat Marin Golea.

Vizualizări: 1,327

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: