Salvează-ți vechiul șemineu cu un focar compact de tip casetă!

Prietenii noștri de la PEFOC, specialiștii sibieni în comercializarea și montajul soluțiilor inedite de încălzire alternativă din România, ne-au pregătit în acest articol, o prezentare a celor mai populare modele dintr-o gamă inedită de focare tip casetă.

Acest concept inovator s-a născut la dorința celor care dețineau deja un semineu lemne clasic, dar care își doreau să și-l reînnoiască și să obțină un up-grade fresh, potrivit noilor tendințe de design, mereu schimbătoare. Mai precis, imaginați-vă un program “rabla” dedicat șemineelor, prin care veți reuși să oferiți un nou look vechiului șemineu sau chiar și o alternativă de înlocuire pentru vechea sobă pe lemne din casa de la țară.

Modelul J60

Ales de clienți datorită simplității de instalare și utilizare, a prețului atractiv, dar și a puterii calorice reduse, acest model este unul de dimensiuni mici și compacte, complet automat, ceea ce va determina și un consum extrem de redus de lemne. Dacă la începuturi, aceste modele au fost concepute pentru încastrarea în șemineele existente, în prezent, în proporție de 80% aceste focare șemineu sunt folosite pentru construcțiile noi.

Modelul AK 70

Este cel mai mic din gama focarelor de tip casetă dotat cu ventilator, având și cel mai crescut randament, ajungând până la valoarea de 84%. Acest fapt se va reflecta în consumul mai mic de lemne, eliminarea reziduurilor de cenușă, un coș de fum mai curat și eficiență sporită la ardere. De asemenea, din punct de vedere al prețului raportat la randament, putem afirma că, acest model accesibil este probabil cel mai bun focar semineu prevăzut cu ventilator, din gama specialiștilor de la Pefoc.ro

Modelul AK 75

Cu dimensiuni ceva mai mari decât modelul amintit adineaori, acesta deține o putere nominală mai mare cu 1 KW și o greutate de 115 kg. Randamentul este aproape la fel ca și al fratelui mai mic, cu o diferență insesizabilă de doar un punct procentual (83 %).

Modelul AK 80

Este cel mai vândut focar din gama sa. Datorită raportului calitate-preț foarte bun și a dimensiunilor sale medii, este modelul agreat și preferat de marea majoritate a clienților.

Modelul AK 95

Reprezintă cel mai voluminos focar din gama celor de tip casetă cu ventilator. Ales de clienți datorită dimensiunilor sale generoase și a specificațiilor bune, acesta se încadrează în Clasa Energetică de consum A+.

Toatea aceste 4 modele din gama AK, permit racordarea unor camere suplimentare pentru încălzirea prin convecție cu ajutorul ventilatoarelor. De asemenea, focarele dispun de termostat pentru pornirea și oprirea automată a ventilatoarelor, fiind prevăzute și cu trepte de reglaj manual. Nici în cazul unei eventuale pene de curent nu trebuie să vă faceți griji: focarul va funcționa neîntrerupt, singura diferență fiind sesizată doar la timpul de încălzire a suprafeței, mai lung decât în mod normal.

Așadar, apelează cu încredere la suportul echipei de specialiști Pefoc.ro și bucură-te împreună cu familia sau cei dragi ție, de experiența magică a unui șemineu special alături de un întreg univers de modele clasice de șeminee premium, pe lemne, gaz, peleți sau de ce nu, de un semineu electric modern pentru apartamentul de la bloc, perfect adaptat ultimelor tendințe în materie de calitate, siguranță, funcționalitate și design!

Vizualizări: 1,815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: