Șansă pentru absolvenții de drept: pregătire cu foști magistrați

Absolvenții de drept care își doresc o carieră în magistratură sau avocatură, ca notar sau grefier, au șansa de a se pregăti pentru cel mai important examen cu specialiști în domeniu. Lextop, centrul de pregătire și instruire pentru admiterea în profesii juridice, fondat de foști magistrați, face înscrieri pentru anul în curs.


Centrul LEXTOP asigură pregătire suport și instruire în vederea susținerii și promovării examenelor pentru admiterea în magistratură și barou.

Cursurile sunt structurate pe module, cum ar fi Intensiv, Aprofundare sau Psihologic, astfel încât cei care se înscriu și le urmează să aibă șanse foarte mari de promovare a examenelor în domeniu.

Candidaților le este oferit suport concret și realistic, în baza unui plan organizat și bine fundamentat de acumulare și aprofundare a cunoștintelor la nivel teoretic și practic avansat.


Rezultatele pregătirii alături de profesioniști s-au văzut deja la promoțiile care au absolvit modulele și au susținut examene fie la Școala Națională de Grefieri, fie pentru profesia de avocat.


Mai multe detalii despre LEXTOP se pot obține accesând pagina www.lextop.ro

Vizualizări: 976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: