Șase oameni au murit în incendiu. Un copil dă semne de viață!

Autorităţile din Cluj au declanşat, duminică dimineaţă, Planul Roşu de Intervenţie, după ce şapte persoane, între care cinci copii, au fost găsite inconştiente într-o locuinţă cuprinsă de flăcări. Un singur băiat de 14 ani prezenta semne vitale şi a fost transportat la spital, doi adulţi şi patru copii fiind declaraţi decedaţi.

 
”Pompierii din cadrul Detaşamentelor Turda, 1 şi 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineaţă, cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD şi cinci SAJ pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă pentru şapte persoane găsite inconştiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Nicolae Teclu din municipiul Turda”, a transmis, duminică dimineaţă, ISU Cluj.  

Sursa citată a precizat că pompierii au evacuat de urgenţă, din două încăperi aflate în flăcări şi inundate cu fum, doi adulţi şi cinci copii, cărora le-au acordat primul ajutor calificat. 

 
 
”A fost declanşat Planul Roşu de intervenţie începând cu ora 6.05. Unul dintre copii, respectiv un băiat de 14 ani, prezenta semnale vitale şi a fost transportat de urgenţă la spital de către un echipaj SAJ”, au mai precizat autorităţile.  

Acestea au precizat că au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de o oră pentru patru copii şi doi adulţi, de către salvatori SMURD, SAJ şi pompieri, însă fără a readuce semnalele vitale pentru niciunul dintre aceştia. 

Vizualizări: 8,534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: