Le-a luat foc mașina în mers

Un autoturism înmatriculat în Ucraina a luat foc în mers, sâmbătă, pe DN 7, în localitatea Călimăneşti, judeţul Vâlcea, cele patru persoane aflate în maşină, între care şi un bebeluş, reuşind să iasă fără a fi rănite. Un bărbat din altă maşină, care a încercat să ajute, a suferit arsuri la palme şi antebraţe.

"Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi astăzi, în jurul orei 13.50, pentru stingerea unui autoturism înmatriculat în Ucraina, al cărui habitaclu a fost cuprins de flăcări", a transmis ISU Vâlcea.

 
La acel moment, autoturismul se afla în trafic, pe DN 7, în localitatea Călimăneşti.

În autoturism se aflau patru persoane - trei adulţi şi un copil de o lună. O alta persoană, aflată în alt autoturism, care circula împreună cu cel care a luat foc, a suferit arsuri de gradele I şi II la palme şi antebraţe, în încercarea de a ajuta. El a primit îngrijiri medicale şi a refuzat transportul la spital.

Incendiul a fost lichidat de către SVSU Călimăneşti, iar din primele cercetări s-a stabilit că focul a pornit în urma unui scurt-circuit la instalaţia electrică a maşinii.

Pe toata durata intervenţiei traficul a fost blocat pe direcţia Sibiu-Râmnicu Vâlcea.

Vizualizări: 6,685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: