Rămâne sau nu Vîlceanu în fruntea PNL Gorj? Ce spune deputatul!

Recent întors de la București și după ce și-a dat demisia din conducerea centrală a PNL și din Guvern, deputatul Dan Vîlceanu a lămurit lucrurile. Întrebat dacă va rămâne la conducerea organizației județene, acesta a declarat că a fost ales președinte al PNL Gorj și va rămâne în această funcție.

El s-a autosuspendat din vârful PNL Gorj și a delegat atribuțiile primarului din Novaci, Dumitru Leuștean, după ce a fost numit în structura centrală.

Acum a revenit la Gorj și, în ciuda declarațiilor venite de la unii liberali, că ar trebui să fie organizate alegeri, Dan Vîlceanu a declarat că el a fost ales președinte al PNL Gorj.

Vîlceanu a fost întrebat, într-o emisiune la Radio Infinit, dacă va reveni la conducerea PNL Gorj: “Sigur. Sunt ales președinte PNL Gorj. Au existat tot felul de discuții că voi rămâne în București, că nu mai vreau să vin în Gorj. Nu! Familia mea e aici, toată activitatea mea s-a petrecut în Gorj, sunt deputat de Gorj, vreau să reprezint județul în Parlament în continuare. Am avut o întâlnire cu colegii din Gorj. Am recunoscut că am lipsit o perioadă din Gorj și nu știu dacă mai pot recupera timpul pierdut”.

Nu puțini sunt primarii liberali din Gorj care s-au declarat nemulțumiți de activitatea lui Dan Vîlceanu în administrația de la București. E și motivul pentru care unii nu se mai simt reprezentați de acesta și și-ar fi dorit să fie organizate noi alegeri în sânul PNL Gorj.

Vizualizări: 1,799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: