Savarina de la PSD Tismana a devenit virală

România, ca o savarină! E metafora prin care organizația social democraților din Tismana a reușit să transforme o fotografie într-o postare virală pe internet. Așa au vrut cei din opoziție să argumenteze că trăim mai rău sub guvernarea liberalilor. Explicația: s-a dublat prețul unei savarine. Nu au lipsit nici săgețile trimise de internauți către întreaga clasă politică din România.

“Aşa arată România în doar 6 luni de la preluarea guvernării de către PNL!” E mesajul prin care cei de la PSD Tismana au vrut să scoată în evidență că totul s-a scumpit în ultima vreme. Și au dat și un exemplu: o savarină costa trei lei în decembrie 2019. Acum costă șase lei. Postarea evident că a atras aproape o mie de comentarii în mediul online și a devenit rapid virală, fiind distribuită de sute de persoane.

Internauții au venit și ei cu adaptări și au transformat totul într-un concurs de idei, care mai de care mai amuzante. „Vrem PSD înapoi sa luam savarine cu 3 lei”, a fost mesajul unui tânăr pe pagina de Facebook a celor de la PSD Tismana.

„Nu mai mâncați savarine că faceți diabet și ajungeți în spitalele regionale construite de PSD”, a fost postarea ironică a unui alt internaut. 

Alții au refăcut logo-ul partidului și au înlocuit cei trei trandafiri cu... trei savarine. 

Galerie foto







Vizualizări: 2,872

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: