Pro România anunță că nu face alianțe la Gorj

Alianța Pro România cu Partidul Social Democrat sau cu alte formațiuni politice nu este valabilă pentru județul Gorj. Acest lucru este susținut de deputatul Alin Văcaru.

La nivel național, situația pare a fi alta. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat în urmă cu o săptămână că poartă deja discuții cu liderii partidelor ALDE și Pro România.

Deputatul Văcaru susține că alianțele vor avea loc după locale, însă nu înainte. ”Eu, la Gorj, nu fac nicio alianță. Voi merge separat pe liste, am deja oameni în fiecare localitate. Mai sunt câteva localități în care n-am desemnat candidatul la funcția de primar. Noi vrem să mergem separat, avem mână liberă de la președintele Victor Ponta. Alianțele se vor face după alegeri. Eu sper ca și candidatul nostru să ajungă să obțină un număr suficient de voturi pentru a face o surpriză frumoasă. Eu cred că am demonstrat. La europarlamentare am obținut un scor de 15%. Sunt convins că și acum, având o listă foarte bună și o să vedeți că avem oameni care nu au mai făcut niciodată politică. Sunt convins că târgujienii vor aprecia această listă”, a spus Alin Văcaru, la radio Infinit.

Și ALDE va fi pe cont propriu la Gorj, astfel că nici PSD nu va face alianțe. De partea cealaltă, PNL încearcă o alianță cu USR-PLUS și PMP doar pentru președinția Consiliului Județean Gorj.

Vizualizări: 2,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: